Szombat esti láz - Januárban indul az RTL II-n a zenés táncos műsor

Már néhány napja látható-hallható az RTL II-n tervezett Szombat esti láz című műsor beharangozó videója a kábeltelevízió anyacsatornáján, azonban a kisfilmben egyelőre arctalan alakok járják a latin táncokat. A hírek szerint januárban induló műsor szereplői közül néhány név már kiszivárgott, így minden bizonnyal a parkett ördögei között találhatjuk majd a Barátok közt egykori Magdi anyusát, Fodor Zsókát (70), a Fókusz műsorvezetőjét, Barabás Évát (43), valamint a korábbi megasztárost, az azóta jó néhány RTL Klub-os produkcióban nagyszerűen alakító Tóth Gabit (24). A Blikk most megtudta, hogy a korábban hírbe hozott Vastag Csaba (31) már meg is állapodott az illetékesekkel. A még mindig a legkeresettebb előadónak számító idősebb Vastag testvérnek csupán alá kell firkantani a szerződést, hogy hivatalosan is szerződtetett táncosnak számítson. A lapunkhoz eljutott információk szerint nem is aprópénzért vállalja az X-Faktor 2010-es győztese, vaskos összeg üti a markát, függetlenül attól, hogy már az első héten kiesik a versenyből, vagy pedig hónapokon keresztül menetel. Úgy tudjuk, kereken ötmillió forint plusz áfa, vagyis adózás előtt pontosan 6 350 000 forint lett a végül kialkudott összeg, ez még az ilyen népszerű sztárok esetében is jelentősnek számít. Igaz, Csabát meg is kell fizetni, hiszen még mindig az egyik legfoglalkoztatottabb énekesnek számít, rengeteg fellépéssel járja az országot, így a kieső koncertek bevételét pótolni kell.
Információink szerint még egy egykori x-faktoros került a képbe. Az illetékesek megkezdték a tárgyalást a tehetségkutató egy évvel ezelőtti szériájának legjobb énekesnőjével, Muri Enikővel (22). A fiatal lánnyal mostanában nagyon beindult a szekér, sorra jelennek meg a dalai, a Madách Színházban József Attila szerelmét alakítja, míg legutóbb éppen a Blikk írta meg, hogy szerepet kapott az operettszínházban is, ahol a Ghost című darabban Molly szerepét kapta meg. Kézenfekvő döntés lehet tehát az ifjú énekesnő, ha igazán sikeres és nagy népszerűségnek örvendő embert akarnak választani az egyik szereplőnek. Az RTL csoport programigazgatója, Kolosi Péter információinkkal kapcsolatos kérdéseinkre szűkszavúan válaszolt.
Amikor eljön az ideje, hogy beszéljünk arról, kik szerepelnek majd a Szombat esti lázban, akkor természetesen nyilvánosságra hozzuk a neveket. Egyelőre azonban nem kívánjuk – hárította el megkeresésünket a programigazgató, mint ahogy sem Vastag Csaba, sem Muri Enikő nem kívánt nyilatkozni a táncos műsorral kapcsolatban.