Szombat esti láz 2013 - Profi táncosok és ismert képernyősök, celebek alkottak párosokat

Szombat esti láz 2013 táncosai

A Csillag születik egykori zsűritagja, Szirtes Tamás, a Celeb vagyok-ban és a más RTL-es realitykben is látott Keleti Andrea, illetve az RTL Klub korábbi arca, Bálint Antónia is szerepel az RTL II-re kerülő Szombat esti láz-ban.
A Szombat esti láz-ban korábban is profi táncosok és ismert képernyősök, celebek alkottak párosokat, így lesz ezúttal is. Az RTL II-t erősítő show-ban Bálint Antónia partnere Angyal András, Dundikáé  Mészáros Máté lesz. Páros alkot Györfi Pál és Práger Kitti, Varga Izabella és Cseh Szakál Tibor, illetve Vastag Csaba és Máramarosi Tünde, aki amúgy öccse, Tamás szerelme. Felbukkant újfent Szilveszter gazda a Házasodna a gazda című műsorból, ő Molnár Andreával táncol, Istenes Bence, akit Südi Iringó tanítgat, illetve Tóth Gabi, aki Markó Róbert oldalán lesz látható.
A műsorvezetők Lilu és Csonka András lesznek, a zsűriben pedig négyen tűnnek fel: Esztergályos Cecília, Szirtes Tamás, Keleti Andrea, és Tihanyi Ákos mond véleményt - utóbbi koreográfusként dolgozott az X-Faktor-ban és a Csillag születik-ben is.
Táncosok:
1. Bálint Antónia és partnere Angyal András, aki korábban Udvaros Dorottyával is táncolt.
2. Györfi Pál Práger Kitti, akit Gönczi Gábor mellett láthattunk már.
3. Varga IzabellaCseh Szakál Tibor, aki Gáspár Beát okította egy korábbi évadban.
4. Vastag Csaba Máramarosi Tünde, aki a magánéletben Vastag Tomi szerelme.
5. Szilveszter gazda a Házasodna a gazda című műsorból Molnár Andrea, aki Katus Attilával egészen az aranyéremig jutott.
6. Istenes BenceSüdi Iringó, aki Somló Tamással, Stohl Andrással és Hajas Lászlóval is táncolt már.
7. Tóth GabiMarkó Robi, aki Kovács Ágit vitte táncba.
8. Dundika – és partnere Mészáros Máté.