Szombat esti láz 2012 - Indul az új show - az RTL már csak Stohl Andrásra vár

Az már szinte biztos, hogy az RTL Klub újabb alcsatornát indít RTL 2 néven, azt azonban még homály fedi, hogy mikor és milyen produkciókat tűz majd képernyőre.   Konkrétumokról egyelőre nem szól a fáma, azonban szárnyra kapott a pletyka, miszerint a Szombat esti láz ismét látható lesz a képernyőn.
Csonka András remekül alakított a villában a rögtönzött Szombat esti láz műsorvezetőjeként, ezért kézenfekvő lenne a továbbiakban is vele dolgozni.
- Mivel az RTL Klub még a műsor indulását sem jelentette be hivatalosan, konkrétumokkal én sem tudok szolgálni - kezdte az Új Ásznak Csonka András. - Életem egyik meghatározó eseménye volt, amikor 2006-ban Keleti Andreával megnyertük a táncversenyt. Mellesleg ki lenne az a bolond, aki nem vállalná el, ha felajánlanák neki ezt a szerepet - titokzatoskodott a színész.
A táncos műsor házigazdájának azonban elsősorban Stohl Andrást emlegetik, hiszen körülbelül a csatorna indulásával egyidejűleg szabadul a börtönből. Mivel a továbbiakban is számít az RTL Klub a színészre, szinte kézenfekvő választás lenne a műsorvezetői szerepre. Stohl András ügyvédje, dr. Ruttner György véleménye szerint is egy nagy volumenű, élő show-ban állná meg ügyfele legjobban a helyét.
- Egy ilyesfajta műsor nagyon speciális adottságot igényel, és nem sokan vannak, akik ezt tudják - nyilatkozta korábban a napilapnak az ügyvéd.