Szombat esti láz 2013 - Oroszlán Szonja helyett, Lilu vezeti majd a műsort

 
Túl sok pénzt kért Oroszlán Szonja a Szombat esti láz műsorvezetéséért. Bár már mindenki készpénznek vette, hogy a színésznő lesz a táncos show egyik házigazdája, az RTL II lemondott róla, és inkább Lilut választotta. Oroszlán Szonja vezeti az RTL II legnagyobb show-ját, a Szombat esti lázat – adták hírül a lapok a közelmúltban. Az RTL Klub nagy lendülettel indult kábelcsatornája jó nevű sztárokat szerződtetett a táncos műsorhoz, amely az anyacsatornán több nézőt vonzott, mint a világbajnokság döntője. A szőke színésznő felkerült az RTL II plakátjaira is az új csatorna egyik arcaként. A Bors azonban megtudta, hogy végül nem sikerült megegyezni a Madách Színház sztárjával. – Pénzügyi kötélhúzás áll a háttérben. Szonját ügyvéd édesanyja képviselte a tárgyalásokon, és nagyságrendekkel többet kért, mint amennyit a cég a műsorvezető gázsijára szánt.Az RTL II kábelcsatorna, a gázsikat egyelőre nem lehet az anyacsatornáéhoz hasonlítani – mondta lapunknak egy bennfentes, aki azt is elárulta, hogy a művésznő igényei köszönőviszonyban sem volt az RTL által kínált összeggel, sőt, informá­ciónk szerint az anyacsatorna gázsijaihoz képest is nagyságrendekkel többet kért. A tárgyalások megfeneklettek, és a cég eltekintett Oroszlán Szonja szerepeltetésétől. Helyette Lilut kérték fel a műsorvezetésre, ő pedig vállalta a feladatot.
Az RTL II-nél megerősítették a Bors információját. – Oroszlán Szonjával valóban nem tudtunk megállapodni. Lilu már számos műfajban bizonyított a nézők nagyon szeretik, így biztos vagyok benne, hogy itt is helyt fog állni – mondta a Borsnak Herman Péter, a műsor kreatív producere.
Lilu már várja a show-t.
– Nagyon örültem a felkérésnek, mert szeretem a műsort, az előző szériákat is mindig néztem. Az pedig külön öröm, hogy ismét együtt dolgozhatok Csonka Andrással, a magánéletben is nagyon jóban vagyunk, évekig vezettünk közösen műsort a Reggeliben – mondta lapunknak Lilu.
Oroszlán Szonja véleményére is kíváncsiak voltunk, de édesanyja, aki képviseli, csak annyit közölt, hogy nem kívánnak nyilatkozni.