Szombat esti láz RTL KLUB - Ők azok akik táncolhatnak a Szombat esti lázban

Három- és ötmillió forint között kereshetnek azok a sztárok, akik az RTL2 táncos műsorában szerepelnek – értesült a Bors. A jelöltek egyike Vastag Csaba, aki állítólag nagyobb gázsit szeretne.
Alig egy hónapon belül újra felcsendül a zene, a hazai sztárok pedig hétről hétre vadonatúj produkcióikkal kápráztathatják el az újonnan induló RTL2 nézőit. A Bors úgy tudja, többen maguk ajánlkoztak a műsorba, ami érthető, hiszen mindamellett, hogy szerencsés esetben hónapokon át képernyőn lehet az ember, a szereplésért mesés gázsit is kap.
Egy neve elhallgatását kérő, de a csatornához számos módon köthető informátorunk a sztártáncosoknak járó összeg nagyságát is elárulta nekünk. Három és ötmillió forint közötti pénzekről van szó, de akad olyan sztár is, aki ennél többet szeretne. Vastag Csaba például, akinek olyan sok haknija van a mai napig, hogy anyagilag már-már meg sem éri neki ennyi pénzért táncolnia – mondta az informátor, akinek az állítását igazolhatja, hogy Vastag Csaba internetes honlapján a közelgő koncertjeinek sora szeptember 30-án véget ér.
Az első X-Faktor nyertese mellett információink szerint a mikrofont lakkcipőre cserélheti Tóth Gabi is, sőt a ValóVilág után műsorvezetői, majd háttérmunkát vállaló VV Anikó is a táncosok között lehet. A jelek szerint a VV4 egyik legnagyobb nyertese idáig, hiszen folyamatosan lehetőséget kap a csatornától. Úgy tudjuk, hogy az RTL Klubban régi motorosnak számító Barabás Évi is kiválasztott, így a Fókuszban nemcsak műsorvezető, de produkcióinak köszönhetően téma is lehet majd októbertől. A névsor persze korántsem teljes és természetesen lesz majd olyan sztár is, aki most nem köthető egyértelműen az RTL-hez, bár korábban a csatorna alkalmazottja volt.  
Hirtelen akarnak sokat
Televíziózásban jártas szakemberek szerint hazai viszonylatban kimondottan jó pénzt kapnak Tóth Gabiék.
– Egy országos csatorna esetén normálisnak számítanának ezek az összegek. Az, hogy egy most induló kis csatornán ilyen gázsik vannak, azt is jelentheti, hogy gyorsan akar nagy lenni az adó. Külföldön a hasonló produkciókért akár dollárszázezreket, sőt -milliókat is fizetnek, de ott más a reklámpiac is, jóval nagyobb, mint itthon. A sztárok gázsija azonban így is csak körülbelül az egytizedét viszi el a műsor teljes költségvetésének – tudtuk meg.