Szombat esti láz - A győztesek Rezes Judit és Lehoczky György

Véget ért a Szombat Esti Láz ötödik évada, ahol elsőként avattak női győztest, Rezes Judit személyében.
Az RTL Klub Nagy Félrelépésének fináléján különleges adással készültek a műsorkészítők, a legnagyobb változás az volt, hogy a show élőben zajlott, az abszolút nyertes párról pedig nem a zsűri döntött, hanem a nézői szavazatok.
A versenyzők mind profi táncos párjukkal, mind pedig szerelmükkel színpadra léptek és úgy tűnik az utolsó tánc mindenkit szentimentálissá változtatott. Azaz majdnem mindenkit, hiszen Jáksó hozta a formáját ezúttal is és olyan hasonlatokkal örvendeztette meg a résztvevőket, mint: "A tánc olyan, mint a fing, ha nagyon erőltetik kaka lesz belőle." A versenyszámok után a nézők kaptak egy kis ízelítőt a Mamma Mia című musicalből is, melyet a Madách Színház társulata adott elő, ezt követően pedig sor került az eredményhirdetésre. A dobogó harmadik fokán Szinetár Dóra és Angyal András végzett, a második pedig Szabó Győző és Karcagi Dalma lett.
A nyertes pár, Rezes Judit és Lehoczky Gyuri győzelme már produkciójuk után gyanítható volt, hiszen előadásukat tapsvihar fogadta és még a versenytársak szemébe is könnyeket csaltak.