Szombat esti láz - Kolosi Péter nem kommentálta az értesülést

A Szombat esti láz 2006-ban debütált az RTL Klubon, és akkora sikert aratott, hogy utána még két szériával jelentkezett. A hot! információi szerint ez a műsor visszatér, méghozzá az RTL Klub 2 nevű, tavasszal induló alcsatornán. A Szombat esti láz 2006-ban debütált az RTL Klubon, és akkora sikert aratott, hogy utána még két szériával jelentkezett. A hot! információi szerint ez a műsor visszatér, méghozzá az RTL Klub 2 nevű, tavasszal induló alcsatornán.
Bennfentesek azt is tudni vélik, hogy Oroszlán Szonja lesz a régi-új produkció háziasszonya. S hogy ki lesz a műsorvezető társa? Van, aki Csonka András nevét említi, ám olyan is akad, aki szerint egy másik színész lesz a befutó.
Mivel Stohl András március ötödikén szabadul, és a produkció csak néhány héttel később indul, szinte biztos, hogy ekkora ziccert nem hagynak ki. Biztosan tudom, hogy felajánlották neki a műsorvezetői szerepet. Kétszer már vezette, a nézők imádták. Az utolsó szériában pedig táncosként láthattuk - mondta a magazinnak egy jól értesült informátor.
Természetesen a magazin megkereste a csatorna illetékeseit az ügyben
Nem kommentálnám a hírt - mondta Kolosi Péter programigazgató. - Az RTL Klub mindig időben értesíti a nézőket és a sajtó munkatársait az aktualitásokról. Az új csatorna és annak műsorai esetében is így lesz majd.