Szombat esti láz - Ki vezeti a Szombat esti láz új évadját?

A lapok Stohl Andrást emlegették, mint akinek ez a táncos show műsorvezetői feladata lehet a visszatérése a televíziózásba, de Csonka András neve is felmerült. Korábban logikus fordulatként emlegette a bulvársajtó, hogy az RTL-nél sok éven át képernyőn lévő Stohl András kapja majd a Szombat esti láz című műsor újabb évadját az RTL2-n. A csatorna ugyan még el sem indult, és az sem tiszta, miért tenné az X-Faktor időpontjába egy kisebb tévén a celebes-táncos show-t, de a Blikk már arról ír, hogy Csonka András lesz a műsorvezető. Az [origo] kérdésére Stohl András elmondta, hogy az RTL-től nem keresték ez ügyben, nem is hallott ennél többet a műsorról.
Az RTL-nél azt a választ kaptuk, hogy mindenre fény derül az RTL2 kampánya során, addig nem árulják el az időpontot. Ennek ellenére meglepő lenne, ha az ismert brandként befuttatott Szombat esti láz pénteken vagy vasárnap lenne, hogy kikerülje az X-Faktor-t.
Két eset elképzelhető: vagy új néven indul a műsor, vagy csak a tehetségkutató vége után kerül a képernyőre az RTL2-n, 2012 karácsonya után, vagy eleve 2013-ban, hogy ne szívja el az X-Faktor idősebb nézőt (mert a fiatalok alighanem maradnának). Tévés szempontból az ősz az erősebb, a reklámozók aktívabbak, többet költenek a karácsonyi ünnepek előtt, mint tavasszal.