Szombat esti láz 2 - A showban táncol majd Dundika is

Majka gyermekének anyja az RTL II-n induló Szombat esti láz legújabb sztárszereplője. Lassan kiderül a heteken belül induló Szombat esti láz szereplőinek névsora. Azt tegnap tudtuk meg, hogy az RTL II show-műsorában valószínűleg feltűnik majd a mentők szóvivőjeként megismert Győrfi Pál, most pedig kiderült, hogy mellette egy szexi fotómodell is szerepelhet a produkcióban.
A life.hu információi szerint Dundika a Majkával közös gyermeke születése után végleg lemondott nagy álmáról, hogy lemezlovasként dolgozhasson, helyette főállású anya lett. Marián érkezése után egy évvel azonban úgy döntött, hogy elfogadja az RTL II ajánlatát, ezzel szó szerint eltáncolva a gyermeke mellől. A Szombat esti láz című produkcióban való szereplés ugyanis nem csak egy estére szólítja majd el a családjától az egykori dögös playmate-et. Szinte minden nap próbákra kell majd járnia, és a műsor promóciójában is részt kell vállalnia.
A produkcióval foglalkozó sajtós nem erősítette meg infomációinkat, csak annyit mondott, hogy folyamatban van a szerződések aláírása, még nem minden tervezett szereplővel sikerült megállapodniuk.
Az azonban már biztos, hogy az RTL II-n futó produkció műsorvezetői Oroszlán Szonja és Csonka András lesznek.