Szombat esti láz 2013 - Öccse szerelmével táncol Vastag Csaba

Öccse kedvesével hódítja meg a táncparkettet Vastag Csaba. Az X-Faktor első szériájának győztese hangja helyett ezúttal tánctudását mutatja meg a közönség, a Szombat esti láz hamarosan induló szériájában ő is ott lesz a versenyzők között. Táncpartnere pedig Mármarosi Tünde lesz, aki nem más, mint Csaba öccsének, Vastag Tominak (21) a kedvese, vagyis nagyon úgy tűnik, hogy a következő hónapokban bátyja több időt tölt majd szerelmével, mint ő maga. Szerencsés véletlen ez, Tünde és Tomika már lassan másfél éve együtt vannak, de sajnos túl sokat nem tudtam találkozni Tündével. Most legalább lesz időnk arra, hogy jobban megismerjük egymást – mondta a Blikknek Csaba. – Mindent megteszünk a sikerért, rengeteget próbálunk, néha Tomi is benéz hozzánk.
Öccse, Tomi egészen eddig féltve óvta kapcsolatát a nyilvánosságtól, most azonban Csaba által Tünde is reflektorfénybe kerül.
Bevallom őszintén, sokkal jobban örülök annak, hogy Tücsi a bátyámmal táncol, mint ha egy másik sztárral lépne parkettre. Már csak azért is, mert így nem kell kétfelé szakadnom szombat esténként, hanem szurkolhatok kettőjüknek anélkül, hogy azért izgulnék, valamelyik szerettem kiesik a műsorból – mondta a Blikknek Tomi.