Szombat esti láz - Makranczi Zalánra pikkel a zsűri?

A Szombat Esti Láz második adására sokat fejlődtek az amatőr táncosok. Kevesebb villantás és több tánc jellemezte a produkciókat. Makranczi Zalánt továbbra sem értékeli túlságosan a zsűri.
Az érdekes jelenetek most sem hiányoztak a műsorból. Szabó Győző erotikusan rázta a fenekét, majd a country-cha-cha-chában a színészt hátulról meglovagolta kerek fenekű partnere, Karczagi Dalma. Otthon is szokta a fenekét rázni – mondta el a színész párja, Rezes Judit, aki elárulta, nagyon élvezte, hogy az első adásban letaszította párját a trónról, majd tánc közben, apró szoknyájában ő is közszemlére tette formás fenekét. Máté Krisztinával partnere még mindig nagyon óvatosan bánik, minden alkalommal inkább az ölébe kapja a tévést, hogy ne kelljen sérült lábát erőltetnie a lépcsőzéssel.
Az adás győztese a domina Szinetár Dóra lett partnerével, Angyal Andrissal.
Utolsó helyre holtversenyben viszont párja, Makranczi Zalán és az énekesnő, Eszményi Viktória került. Zalán produkcióját már az előző alkalommal is kritikával illette a zsűri, pedig a korábban szinte csak Szinetár Dóra párjaként emlegetett színész az egyik legviccesebb és legkedvesebb figura a színpadon. Mindkét alkalommal egy igazán szórakoztató, élvezhető koreográfiával álltak színpadra partnerével, a bájos Práger Kittyvel.