Szombat esti láz - A 2. körben Szinetár Dóra és Angyal András győzött

Szatírt, cowboy-t és fenéksöprögetőt is láthattunk a Második Félrelépés során, mégsem ők, hanem egy harcos páros győzött Rezes Judit és Lehoczky György előtt! Ütős kezdést láthattunk Rihanna - We found love című zenéjére, a kanapén pedig már ott ült készenlétben a négy mindenre elszánt szerelmes párunk nyolc profi táncosával, akik szemmel láthatóan "túlélték" az első sokkot.
Bárdos András azért elárulta, a renoméja visszaállításához már az is kevés lenne, ha pár elégtelen osztályzatot kiszórna diákjai között.
Miután felidéztük, hogy mi is történt múlt héten, Szabó Győző arra kérte Ördög Nórát, hogy ne zargassa őt a produkciója előtt, mivel halálra izgulja magát. Sokáig viszont nem húzhatta az időt, hiszen a Második Félrelépést neki, és Karcagi Dalmának kellett megnyitnia.
A country csa-csa a csábítás tánca, ahol a lány kacér, a férfi pedig fogadja ezt a kacérságot, és reagál rá. Nos, úgy tűnik a kacér produkció jó választás volt Szabó Győző és Karcagi Dalma számára, hiszen a zsűri újra 29 ponttal értékelte őket. Ez múlt héten az extra pontok nélkül az első helyig röpítette őket, kérdés, most mennyire lesz elég a Második Félrelépés során? Esztergályos Cecília mindenesetre nem csak a táncot, de Karcagi Dalma lovaglását is kiemelte.
Orosz Joci így konferálta fel tangóját Máté Krisztával, ami a szerelem tánca. Bárdos András szerint viszont Krisztában aligha törnek majd fel érzések a tangó miatt. Az asszony illata viszont úgy látszik csodákra képes, hiszen a lélegzetelállító produkció szintén 29 pontot kapott a zsűritől.
Eszményi Viktóriáéknál már teljes a paso-hangulat, amire szükségük is volt, hiszen a múlt heti produkciójuk után nem csak a zsűri, de az internetezők is hátra sorolták őket. Nem úgy Heilig Gábor aki a keringő láttán ismét szerelmes lett. Cseh-Szakál Tiborra a próbák alatt szoknya került, produkciójuk után pedig 27 pontot zsebeltek be Eszményi Viktóriával. Keleti Andrea pedig azt tanácsolta Heilig Gábornak, hogy innentől kezdve ne mamának, hanem senoritának szólítsa kedvesét.
Bárdos András a próbán feleségéhez hasonlította Molnár Andit, a slowfoxuk viszont semmiben sem hasonlított múlt heti produkciójukhoz. Maga volt az elegancia! Jáksó László örült is annak, hogy nincs most már kiesés, hiszen olyan fejlődéseket láthat, mint amilyen Bárdos Andrásé. Csonka András kedves mosolyát viszont úgy tűnt félreértette Bárdos András. 30 ponttal pedig átvették a vezetést!
Esztergályos Cecíliát ez érdekelte elsősorban Südi Iringó és Heilig Gábor tánca előtt, a művésznőt pedig megnyugtatták, hogy ha a zsűri rendes lesz, akkor mindenképpen. A bírák jól viselkedtek, meg is kapták a fenéksöprést, ők pedig 29 ponttal jutalmazták Heiligéket.
 Szinetár Dóra dühös tekintetével kezdődhetett a csa-csa-csa, és a feszült hangulat végig kitartott, míg Angyal András le nem fejelte Dórit a produkció befejezésénél. Jáksó László nagyon élvezte a "verekedést", a harcos csa-csa-csa pedig elsöpört mindent 33 pontjával. Angyal András az értékelés után kísérletet tett egy lánykérésre, de Ördög Nóra közölte vele, hogy már nem lehet Angyalné.
Makranczi Zalán a quicksteptől nem volt elájulva, hiszen állítása szerint így nem mozog egy normális ember. Szerencséjére azonban ebbe a produkcióba is belerejthette a már-már védjegyévé vált droidtáncát. A zsűri a mutogatós bácsinak és a kislánynak 27 pontot adott.
 A próbán láthattuk, hogy Rezes Judit a győzelem ellenére nem volt maximálisan elégedett a produkciójával, Szabó Győző szerint viszont ez egyáltalán nem meglepő, hiszen otthon is ilyen szerelme. A salsa után sokak lélegzete elállt: Rezes Judit és Lehoczky György ismét egy tökéletes produkcióval örvendeztette meg a közönséget. Csonka András elárulta, hogy már a múlt heti rumbát sem tudta elfelejteni, de ezután valóságos eksztázisba került. Jáksó László megalapította az N.T.O.SZ.-t (Nem Táncolók Országos Szövetsége), a zsűri pedig 32 ponttal díjazta a produkciót.
Keleti Andrea egy elegáns párosnak, Máté Krisztinának és Orosz Józsefnek adta a plusz öt pontját. Jáksó László a hőssé válást pontozta, és Bárdosékat gazdagította öt ponttal. Csonka András az új hangulatot és Rezes Juditékat díjazta öt ponttal. Esztergályos Cecília a harcos Szinetár Dóráékat repítette az élre.