Szombat esti láz - Megvédte szexi ruháját Ördöh Nóri

A saját –és egyben a kismamák– védelmére kelt Ördög Nóra a Szombat Esti Lázban. A műsorvezető ugyanis az utóbbi időben kap hideget-meleget azért, ahogyan a színpadon hétről hétre megjelenik. A kommentelők szerint bár nagyon csinos kismama, nem kellene olyan szexi ruhákat viselnie, pláne nem annyira magas sarkú cipőket, amilyeneket ráadnak. Leginkább Nóri egy héttel ezelőtti sárga miniruhája verte ki a biztosítékot a nézőknél, akik élesen kritizálták őt a választásáért.
"Hogy lehet egy kismamát így színpadra állítani? Amúgy is magas nő, miért kell ekkora magas sarkút ráadni? Nem beszélve arról, hogy kismama, balesetveszélyes"– írta az egyik kommentelő. „A szolidabb jobb lenne egy kismamának! Előnytelen a legenyhébb kifejezés erre a ruhára, minimum a lábát takarni kellene – vélte egy másik kritikus.
Bizonyára ezeket a megjegyzéseket már nem tudta szó nélkül hagyni a műsorvezető, és a szombati műsort is azzal kezdte, hogy reméli, a mai ruhája tetszik majd a nézőknek.
 Megpróbálok kevésbé veszélyesen élni, és az alkalomhoz illően öltözni, mutatott ruháját felhúzva az egy hete rajta lévőnél cseppet sem alacsonyabb magas sarkú cipőjére a szombati adásban Ördög Nóra. Laci, szerinted egy kismama kiállhat egy ilyen ruhában műsort vezetni? -tette fel a kérdést Jáksó Lászlónak, aki szerint Nórára bármilyen ruhát adhatnak, ő mindenben tökéletesen néz ki. Nóra egyébként már a hetedik hónapban jár, kirobbanó formában vezeti a műsort, és korábban elárulta lapunknak: boldogan várja második babája érkezését.
– Köszönöm szépen, nagyon jól vagyok, szerencsére ez a terhességem is olyan, mint Micivel, nincsenek rosszulléteim. Már túl vagyok a félidőn is, úgyhogy nagyon várjuk a babát a kislányunkkal együtt. Már tudjuk, hogy Micinek kishúga vagy kisöccse lesz-e, de egyelőre nem szeretnénk elárulni. Csontig hatoló boldogság volt, amikor megláttam a terhességi teszten a két csíkot. Valami sokadik anyai megérzésem volt, hogy várandós lehetek, és persze volt pár gyanús jele is. A Micivel való hosszas küzdelem után nem is reméltem, hogy újra megtörténhet velem a csoda, tette hozzá Nóri, aki az első várandóssága alatt szintén profin vezette az akkori X -Faktort, igaz, a ruhái nem voltak annyira merészek, mint a mostani Szombat Esti Láz adásaiban, viszont a cipői is magas sarkúak voltak.
– Az idei egy teljesen más stílusú műsor, mint az előzők. A készítőkkel úgy gondoltuk, hogy egy modernebb, szexisebb, vadabb, szenvedélyesebb műsort szeretnénk készíteni a nézőknek, és ebbe illesztettük bele Nóri stílusát is. Ő egy gyönyörű nő, akkor is, ha kismama, és akkor is, ha nem. Úgy gondolom, egy várandós nő is lehet szexi, hiszen Nóri sugárzik a színpadon, magyarázta lapunknak Holdampf Linda, a műsor stylistja, aki azt is elárulta, hogy Nóra Benes Anita divattervező ruháit viseli a legtöbb adásban, akivel együtt választják ki a szebbnél szebb darabokat.