Szombat esti láz - Miért nem szeretik Szinetárékat?

A Szombat esti láz online szimpátiaszavazásának jelenlegi állása szerint, ők állnak az utolsó helyen.
Egyre nagyobb a feszültség és az izgalom az RTL Klub stúdiójában, ugyanis már csak egy nap, és kiderül, ki koptatta a legügyesebben idén a parkettet a Szombat esti lázban. A nézők az e heti döntőben szavazhatnak először kedvenceikre, így azonban az is lehet, hogy akik eddig a zsűri pontjai alapján előkelő helyen végeztek az adások alatt, most mégis sereghajtóként táncolhatnak csak át a célszalagon.
Bár szavazni nem lehetett, és kiesői sem voltak az idei szériának, a nézők szimpátiaszavazataikat azonban minden héten leadhatták a csatorna hivatalos SZEL-aloldalán. Az utolsó héten például arra lehetett voksolni, hogy melyik család szerepelt a legjobban a táncos show-ban. A csütörtök délutáni eredmény igen meglepő, ugyanis bár Makranczi Zalán és Szinetár Dóra a zsűritől hétről hétre magas pontszámokat kap, a nézők a friss szerelmeseket találták a legkevésbé szimpatikusnak. Meglepő az utolsó helyezésük azért is, mert a két színész a táncos műsorban mutatkozott először hivatalosan együtt, romantikus érzelmeikkel, megható táncukkal pedig azóta is a címlapok állandó szereplői. Az eredményről szerettük volna megkérdezni a párost is, de ők nem kívántak nyilatkozni. Könnyen lehet, az utolsó helynek az az oka, hogy a nézők még mindig szívesebben látnák Bereczki Zoltán oldalán Szinetár Dórát.
A szimpátiaversenyt egyébként Szabó Győző és Rezes Judit vezeti, teljesítményük a nézők 35,9 százalékának tetszett. Őket alig lemaradva Eszményi Viki és Heilig Gábor követi, akik a zsűri pontjai alapján ritkán szerepeltek ilyen előkelő helyen: ők 35,5 százalékkal a másodikak. Máté Kriszta és Bárdos András a szavazók 26,6 százalékának szimpatikus, Dórira és Zalánra pedig mindössze a szavazatok két százaléka érkezett.