Szombat esti láz - Szinetár Dóra törött bordával készül tovább

Szinetár Dóra tovább dacol a fájdalmaival. Ugyanolyan erőbedobással készül a Szombat esti lázra, mint mielőtt kiderült, hogy a táncpróbán történt szerencsétlen esése miatt eltört a bordája. Hiába törte a bordáját Szinetár Dóra, nem vett vissza a megfeszített tempóból. Mint ahogy a Bors megírta, Dóri hetekkel ezelőtt beütötte az oldalát egy szerencsétlen esés során, ez okozta a törést. Ám a színésznő sokáig nem ment orvoshoz. Hétfőn végül rávette magát, hogy megnézesse sérülését a baleseti sebészet ambulanciáján, ahol kiderült, komoly a baj.

Nem szerettem volna nagydobra verni. Csinálom, ami a feladatom, nem akarom sajnáltatni magam, mondta el a Szombat esti láz versenyzője.
Természetesen táncpartnere, Angyal Andris a helyzetre való tekintettel úgy vigyázott Dórira, mint a hímes tojásra. A páros mindennap órákon át gyakorolt, hogy ma este minél tökéletesebb legyen a kortárs táncprodukciójuk. Bár mindent ugyanúgy megcsináltunk a próbákon, ahogyan korábban is, igyekeztem fokozottan vigyázni Dórira. Tudom ugyanis, milyen fájdalmas egy bordatörés. Nekem bordarepedésem volt, ez olyan, mint egy zúzódás, napokig fáj, aztán egyszer csak elmúlik. Dóri ennek ellenére teljes erőbedobással edz, nem panaszkodik, egy igazi hős, mondta Andris lapunknak.
Szerettük volna Dórit is megkérdezni, hogy érzi most magát, ám a négynapos szünetet jól megérdemelt pihenéssel tölti, így nem tudtuk elérni. Annyit azért megtudtunk sajtósától, hogy a színésznő nem járt azóta orvosnál.