Szombat esti láz 2013 - 5-6 órát próbál naponta Vastag Csaba és partnere Mármarosi Tünde

Éjjel-nappal a Szombat esti lázra készül Vastag Csaba (30). Az énekes és párja – aki egyébként öccse, Tomi barátnője – 5-6 órát próbál naponta. A folyamatos mozgás és a magas sarkú tánccipő viselése pedig igencsak igénybe veszi az énekes testét. Bár Csaba korábban is híve volt a sportnak, de ennyire intenzíven soha nem űzte, ha azonban sikerről van szó, az énekes nem ismer határokat.
Fáj mindenhol. Bár Tünde csak 50 kiló, pehelykönnyű, de az emelésektől néha nagyon fáj a hátam. A folyamatos mozgásról nem is beszélve, eleinte olyan izomlázam volt a testemben mindenhol, hogy alig tudtam mozogni – kezdte a Csaba. – Minden elismerésem a táncosoké. Amikor egy-egy koncert alkalmával ott táncolnak mögöttem, észre sem vettem, hogy ők ezért mennyit küzdenek. Partnere, Tünde megköveteli a fegyelmet az énekestől. A Szombat esti láz próbateremben félreteszik a családi kötelékeket, és kizárólag a munkára koncentrálnak.
Csabi nagyon akar, ami jó hozzáállás. Amikor először lát egy új koreográfiát, odáig van, persze csak ezután következik a neheze – mondta Tünde.