Szombat esti láz 2013 - Parkett helyett a zsűriben találkozhatunk Keleti Andreával

Parkett helyett a zsűriben találkozhatunk Keleti Andreával az RTL II-n március 9-én újra induló Szombat esti láz című műsorban. A táncművész ezúttal ítészkedik, ami szintén nem áll tőle távol és izgalmas kihívásként tekint a feladatra.
Nagyon boldog vagyok, hogy a zsűribe kértek fel ez alkalommal, mert imádom ezt a műsort! Úgy érzem, mintha az enyém lenne, ugyanis minden benne van, amivel az életben foglalkozom: a tánctanítás, a fellépések, a gyönyörű ruhák... Izgalmas kihívás lesz - kezdte Keleti Andrea, aki korábban Csonka Andrással már sikert sikerre halmozott a Szombat esti láz történetében. A táncművész az idei széria versenyzőivel is jó kapcsolatot ápol, s elárulta: mindegyiküket egyformán szereti és mindenkit nagyon fog csodálni azért, amit csinál. Mindegyikükhöz köt valamilyen érzelmi szál. A nyolc táncosból hét az én gyerekem, hiszen a tánciskolám versenyzője volt. Az egyetlen kivétel pedig versenyző társam volt annak idején. A hírességek közül többen a házamban is megfordultak, vagy találkoztunk valamilyen műsorban. Bálint Antóniával nemcsak egy középiskolába jártunk, de ugyanabban az évben, ugyanazon a napon születtünk. Istenes Bencével a Vacsoracsatában versenyeztem együtt. Győrfi Palival pedig rengeteg rendezvényen találkoztunk már: várom, hogyan teljesít majd a parketten, mert úgy tudom, eddig még nem táncolt. Tóth Gabival három hetet töltöttem az argentin dzsungelben éhezve, szomjazva, miután jó ideig dzsungel-maminak hívott, ha találkoztunk. Szilveszter gazdát nem ismerem, ő egy izgalmas kihívásnak tűnik számomra - árulta el a STOP-nak a táncművész, aki egyébként nem először ítészkedik majd televíziós műsorban.
Keleti Andrea a Csillag Születik című produkció első szériájában már belekóstolt ebbe a szerepbe, ráadásul 16 éve zsűriz magyar és nemzetközi versenyeken a Magyar Táncsport Szövetségnél.
Már van benne rutinom - mosolygott a táncművész.