Szombat esti láz - Két hónapja készül Bálint Antónia és Angyal András a táncos műsorra

Bálint Antónia egyre közelebb kerül táncpartneréhez, Angyal Andráshoz. A páros gyakran a próbák után is együtt tölti szabadidejét, sőt Toncsi már a táncos szüleivel is találkozott. Azonban a híresség lánya még tart Andrástól. Lassan két hónapja készülünk a jövő héten induló Szombat esti lázra, átlagosan napi hat órát töltünk együtt. A gyerekem mellett Andrissal vagyok a legtöbbet mostanában – mosolygott Antónia, hozzátéve, hogy ez egyáltalán nincs ellenére, mert remekül érzi magát táncpartnere társaságában.
– Amellett, hogy fantasztikus táncos, rendkívül kedves ember. Jókat szoktunk beszélgetni, gyakran a próbák után is. Helyes fiú, szeretik a lányok, az tuti – tette hozzá az egykori szépségkirálynő, de románcról nem számolt be. – Van, hogy a közös munka összehozza az embereket, de mi most csak a versenyre koncentrálunk, hiszen nyakunkon a jövő hét.
Antóniát annyira rabul ejtette a tánc, hogy Andrist egy versenyre is elkísérte, ott találkozott partnere szüleivel is. – Nagyon szimpatikusak voltak, és a versenyen is remekül éreztem magam. Már András szülinapi buliját is megünnepeltük. Szerencsére Babinak is szimpatikus, bár eleinte nem minden ment könnyen.
Az első próbán közénk állt, nem értette, miért kerül valaki ilyen közel hozzám. Eltolt minket egymástól – mesélte az anyuka. – Először nekem is furcsa volt, de már természetes, a hosszú hetek alatt kialakult egyfajta bizalom, így közel tudom engedni magamhoz.