Szombat esti láz 2013 - Szirtes Tamás is helyet kapott a zsűribe

Márciusban az RTLII-n indul el a Szombat esti láz új évada, melyben a zsűritagok között Szirtes Tamás, a Madách Színház igazgatója is helyet kapott.
Szirtes Tamás számára nem lesz ismeretlen a zsűritag szerepe, hiszen a Madách Színház igazgatója korábban a Csillag Születik két évadában is szerepelt. Mellette zsűritag lesz még Esztergályos Cecília színésznő, Keleti Andrea, akit korábban versenyzőként is láthattunk, és Tihanyi Ákos is, aki az X-faktor és a Csillag születik koreográfusa is volt, s nem mellesleg a Madách Színház több sikermusicalét is ő koreografálta. Már nagyon várom a Szombat esti láz műsorát. – árulta el Szirtes Tamás. - Amikor 30 évvel ezelőtt a Macskákra készültünk, a kiváló balett művész, és koreográfus, Seregi László segítségével hat hónapon át, éjjel-nappal a színpadi mozgással, a tánccal foglalkoztunk. Akkor tanultam meg szeretni a táncot, és tisztelni a táncosokat. Akkor eszméltem rá, hogy micsoda szellemi, fizikai és lelki megterhelést jelent a munka, amit egy táncművész véghez visz. Hihetetlen fokú önfeladással és odaadással végzik a hivatásukat. Én akkoriban lettem igazi táncrajongó.
A Madách Színház igazgatója azóta még számos musical rendezőjeként figyelhette a táncosok munkáját, most pedig zsűritagként teszi majd ugyanezt.
Remek alapötletnek tartom, hogy minden táncospár egyik tagja profi táncos, a másik viszont amatőr, aki az élet más területein ért már el sikereket. – fűzte hozzá a Szombat esti láz kapcsán Szirtes Tamás.