Szombat esti láz 2013 - Nehezen indult a tánctanulás Szilveszter gazdának

Nehezen indult a tánctanulás Szilveszter gazdának ( Házasodna a gazda ). Mielőtt ugyanis nekivágtak volna a Szombat esti láz próbáinak, párja, Molnár Andi (32) egy alapos masszázsra küldte el a Házasodna a gazda című valóságshow agglegényét, mivel a tiszajenői férfinak annyira kötöttek voltak az izmai, hogy a kezét is alig bírta felemelni.
Alapvető mozdulatok nem mentek, egyszerűen nem úgy mozdult a testem, ahogy szerettem volna. Most viszont már jól haladok, de még jobb akarok lenni – mondta a Blikknek Szilveszter gazda, aki azt is elárulta, iszonyatosan megterhelő számára a napi több­órás próba.
– Olyan fáradtnak érzem magam, mint még életemben soha – panaszkodott.
Van egy emelés a koreográfiában, ahol Szilveszternek a magas tartásba kellene emelnie a kezeit, eleinte nem ment neki, de a masszőröm szerencsére olyan jól legyúrta, hogy ma már könnyedén megteszi. Az volt a baj, hogy Szilveszter mindig egyfajta mozgást végzett, ezért a háta és a válla nem volt annyira erős, de orvosoltuk a problémát – mondta Molnár Andi, aki párjával március 9-án debütál az RTL II-n a Szombat esti láz első adásában.