Szombat esti láz 2013 - Medveczky Ilonát nem hívták meg az új évadra

Medveczky Ilona éve tökéletesen indult, még akkor is, ha a tánc nem játszik minden nap szerepet az életében. A művésznő azt mondja: csak méltó meghívásra mondana igent, a hamarosan újra induló Szombat esti láz című műsorba pedig nem is hívták.
A tánc egyáltalán nem játszik szerepet Medveczky Ilona mindennapjaiban - mesélte ezt még a Story-gálán, ahol azért néhány lépés erejéig táncra perdült a művésznő.
Nem vagyok függő, nem tör ki belőlem a táncművész. Nem foglalkozom vele. Ha méltó meghívást kapnék, akkor figyelnék csak oda, ilyet pedig nagyítóval sem találni - válaszolt kérdésünkre Medveczky Ilona, aki elárulta: nem kapott meghívást az RTL II-n hamarosan újrainduló Szombat esti láz című műsorba, ahol korábban vele is találkozhattunk a zsűriben. Én az RTL-nél feketelistán vagyok. Itt szó nem volt arról, hogy egyáltalán bekerüljek. De nemcsak én, hanem senki - mondta a művésznő, aki hozzátette: méltó feladatra vágyik, de az adott helyzettől függ, hogy egyáltalán arra is igent mondana-e.
Medveczky Ilona egyébként így sem unatkozik, ugyanis van tennivalója otthon is.
Mindegy, hogy virágot locsolok, sövényt vágok, vagy füvet nyírok. A négy kutyának naponta főzök, reggelit, vacsorát adok, be kell vásárolni, ugyanúgy járok postára, patikába, mint bárki más. A kutyákat viszem kutyaiskolába, olyankor beöltözök, mintha síelni mennék. Teszem a dolgom, mint bárki más. Ha kell, havat lapátolok, szedem le a karácsonyi dolgokat, amik nálam elég sokáig díszítik a lakást, egészen születésnapomig, március 4-ig - tette hozzá.