Szombat esti láz 2013 - Istenes Bence John Travolta bőrébe bújva megidézi a legendát

Diszkó-lázban ég Istenes Bence! A fiatal műsorvezető csillogó lakkcipőt, trapéznadrágot és napszemüveget öltött magára, hogy John Travolta bőrébe bújva megidézze a legendás Szombat Esti láz című film hangulatát. Bence a kultikus Tony Maneró jelmezzel rajongóit lepte meg.
Az RTL II Szombat Esti láz című műsorában Südi Iringó partnereként láthatjuk majd hétről hétre Istenes Bencét, aki a fotózáson magabiztosan mozgott fehér öltönyében és szó szerint a fellegekben járt. A műsorvezető úgy döntött, a megmérettetésre készülve nem csak lépéseket les el Travoltától, hanem stílusában is újra életre kelti a '70-es évek diszkósztárját, Tony Manerót. A legendás karakter jelmezét Bence közösségi oldalának rajongói kedvéért öltötte magára, akikkel korlátlanul tartja a kapcsolatot. Korábban sosem táncoltam, nem vagyok egy különösebb tehetség. Az iskolai szalagavatón, amikor anyukám meglátta, hogy a keringőnél az első sorban állok, azt tanácsolta, hogy inkább menjek hátrébb. A diszkóban bezzeg minden alkalommal felkarcoltam a parkettet" - elevenítette fel emlékeit Bence nevetve - "A műsor miatt most az egész életem a tánc körül forog. Inspirációnak megnéztem a legendás Saturday Night Fever című filmet és rájöttem, hogy Travolta hatalmas figura. Ez adta az ötletet, hogy a Facebook követőimnek készüljek egy meglepetéssel. Nagyon fontosak számomra a rajongók, igyekszem velük közvetlen kapcsolatot kialakítani. Az okos telefonommal úgyis folyton a közösségi portálon lógok és Facebook-ozom. A barátaim ugratnak is vele, hogy teljesen függő vagyok" - tette hozzá fiatal műsorvezető.
A lehengerlő külső tehát már adott, ahogy a profi táncpartner is: néhány jól eltalált csípőringás, két-három sasszé, és kiderül, hogy révbe ér-e Iringó és Bence párosa.