A Szombat esti láz 2013 - Andrea teste tartja versenyben Szilveszter gazdát

A parketten esetlen mackóként mozgó férfit már rég kiszavazták volna, ha gyönyörű partnernőjére nem lennének kíváncsiak a nézők. Molnár Andi teste a producer szerint is milliókat ér. Bizonyára nem kerülte el a Szombat esti láz nézőinek figyelmét, hogy Szilveszter gazda táncpartnere, Molnár Andrea egyszerűen gyönyörű. A legutóbbi adás rumbájához egy merész, kék bolyhos ruhát választott, ami még jobban kiemelte formás idomait.
Lilu meg is jegyezte táncuk után, „hogy aki ennyire szép, annak nem is érdemes több ruhát magára vennie”. Talán itt a kulcs ahhoz a rejtélyhez, ami sokakban – többek között Dundika kiesésekor Majkában is – felmerült adásról adásra: azaz, hogy miért esnek ki olyan tánctudással rendelkező párok, mint például Istenes Bence és Südi Iringó a kétségkívül nagyon igyekvő, de mégiscsak tánctudás híján lévő Szilveszter gazda ellenében. Vajon táncpartnere szépsége tartja bent a párt vagy valami egészen más szól a gazda mellett?
– Két dolog van a fejemben, az egyik a Molnár Andi mindenkit megbabonázó szépsége. Az egymilió dolláros arca, tökéletes teste és bájos kisugárzása mellett nehéz lenne elmenni. A másik pedig, hogy Szilveszternek hihetetlen kedves humora van, amit szerintem nagyra értékelnek az emberek – tette hozzá a műsor kreatív producere, Schiwert–Takács László.
Bár Istenes Bence sincs híján a humornak, ezúttal alulmaradt a táncparketten a kedves mackóval szemben. Ő azonban nem szívta mellre a dolgot. – Szórakoztató karakter Szilveszter, én egyenesen drukkoltam neki – mondta Bence, aki valóban minden produkció után pacsit adott a gazdának, és szemmel láthatóan biztatta. A gazda táncpartnere, Molnár Andrea viszont elismerte: ha a tánctudást tekintenék a legfontosabbnak, akkor egyértelműen jogos lenne, ha ők esnének ki.
– Abból a szempontból teljesen helytállóak ezek a kritikák, hogy olyan messziről jött a Szilveszter, hogy a többiekhez képest gyengébb a produkciója, de önmagához képest sokat fejlődött – magyarázta lapunknak Andi.
Nos, Keleti Andrea, a műsor zsűritagja már egy másik nézőpontból közelítette meg a kérdést. – Szilveszter megtestesíti mindazokat, akik ott ülnek a tévé előtt egy nagy szalámis kiflivel a kezükben. Ez lehet az oka, hogy ennyien szavaznak rá – mondta nevetve a sokszoros magyar táncbajnok.