Szombat esti láz - Molnár Andrea a kormány mögé pattanva művelte Szilveszter gazda földjét

A táncosnô a kormány mögé pattanva művelte a földet. Szerencsére egy birkát sem ütött el a lány. Molnár Andrea bebizonyította, hogy otthonosabban mozog a szántóföldön, mint Szilveszter gazda a táncparketten. A Bors elkísérte a párost Tiszajenőre, ahol a gyönyörű táncosnő arra készült, hogy beváltsa a Szombat esti láz előző adásában tett ígéretét: ha bejutnak a döntőbe, elmegy a gazdához vetni.
Ígéretéhez híven gumicsizmában és munkáskabátban jelent meg a Medvegy-birtokon, ahol Szilveszter szülei már kedves ismerősként fogadták, sőt a család kutyái is. A munka után feltétlenül kóstold meg a töltött húst, amit sütök – mosolygott Szilveszter anyukája, Ilona, de Andrea előbb ki akarta érdemelni az ebédet: alig várta, hogy dolgozhasson. – Andi, rossz hírem van, vetni nem tudunk a sár miatt, viszont boronálhatunk! – mondta a házigazda.
A táncosnőt nem riasztotta el az új kihívás.
– Dunavarsányi vagyok, vidéki lánynak tartom magam. A suliban Trakecnak csúfoltak, mert a mozgásomon is látszott, hogy vidéki vagyok – magyarázta Andi, miközben könnyedén felpattant a traktor vezetôülésére, de hamar meggondolta magát, és átvette az irányítást a monstrum felett. Szilveszter megmutatta, mire való a sok kezelőgomb a műszerfalon, és a lánynak ennyi elég is volt, hogy elkezdje a földművelést: kétsornyi rögöt elboronált Szilveszter birtokán.
– Egészen könnyen ment, csak attól féltem egy kicsit, hogy elütöm a birkákat – összegezte mezőgazdasági tapasztalatait Andi. Este Szombat esti láz DÖNTŐ.