Szombat esti láz - Vastag Csabát női imádói tették naggyá

Vastag Csabáról már az X-Faktor ban bebizonyosodott, imádja a női közönség. A Szombat esti lázban is elsősorban a szebbik nem repítette a csúcsig, és hölgyrajongói a győzelmi mámorban is osztoztak vele.
Sokakat meglepett, hogy Varga Iza helyett Vastag Csaba vitte el a Szombat esti láz trófeáját a tegnapi döntôben, pedig ismerve az énekes hatalmas rajongótáborát, ez cseppet sem váratlan fordulat. Táncpartnere, Mármarosi Tünde segítségével Csaba nagy utat járt be a táncos show-ban. Csaba a zsűri szerint kezdetben kissé görcsös volt, aztán fokozatosan ellazult. Csabi hétről hétre jobban élvezte a próbákat, szerintem mindkettőnknek hiányozni fog a közös munka – mondta a Borsnak Tünde, az énekes táncpartnere. – Jó volt látni, ahogy fejlődik. Csaba kezét azonban nem csak a táncosnő fogta a műsorfolyam során, szinte harmadik csapattagként fanatikus rajongótábora is segítette. Az első X-Faktor győztese ugyanis olyan lelkes szurkolótáborral dicsekedhet, akár egy futballcsapat – csakhogy a B közép kizárólag hölgyekből áll.
Hívei nem elégedtek meg azzal, hogy a tévé előtt szurkoljanak, egészen az RTL Klub székházáig ­kí­sérték kedvencüket, és a közelben várták az eredményhirdetést. – Imádom Csabát, majdnem minden koncertjén ott vagyok, és egész héten szavaztam rá. Most egy közeli étteremből néztük a műsort, még a pincért is rávettük, hogy küldjön rá SMS-t – mesélte Kata.
A fanatikus csapat úgy drukkolt a műsor alatt, mintha a foci-világbajnokság döntőjét nézné, majd Csaba diadala után a székház elé vonult, hogy ott köszöntse a győztest. A rajongó lányok jutalma nem is maradt el, a parkett ördöge meglátogatta őket. Hatalmas üdvrivalgás fogadta, és a közös ünneplés hevében Csaba még pezsgőt is bontott, így mondva köszönetet a rengeteg támogatásért. – Felőlem akár el is ronthatta volna, akkor is voksolok rá – mondta lapunknak az egyik rajongó, mielőtt elmerült az ünneplésben.
Csaba, bár érthetően fáradt volt a három és fél hónapnyi megfeszített munka végeztével, örömmel csevegett legelszántabb támogatóival, többüknek puszit is adott, így téve felejthetetlenné a találkozást.
– Jólesik, hogy ennyien szurkoltak nekem. Nem hagyom abba a táncot, hiszen be tudom építeni a koncert­jeimbe is, bár konkrét fellépéseket nem tervezünk Tücsivel – magyarázta a Szombat esti láz győztese, aki mostantól újra a zenei karrierjére koncentrál. Ám Tündével szoros marad a kapcsolatuk már csak azért is, mert a gyönyörű táncos Vastag Tamás kedvese.