Szombat esti láz 2013 - A nézők jelentős része visszavárja Sthol Andrást a TV képernyőjére

A nézők jelentős részét meglepte, hogy Stohl András nem kapott szerepet a március elején induló Szombat esti lázban, pedig a pletykák arról szóltak, hogy esélyes lehet. A rajongók úgy döntöttek, eleget vártak arra, hogy kedvencüket a képernyőn lássák, ezért nyomást kívánnak gyakorolni a csatornára: tegyék minél előbb képernyőre Stohl Andrást!
Régóta nincs műsora Stohl Andrásnak. A televíziózáshoz értők azt állítják, az RTL Klubnak tartania kell attól, hogy minél tovább húzzák az időt, annál nagyobb az esély arra, hogy Stohlt elcsábítja valamelyik másik csatorna. Ráadásul a nézők már nagyon hiányolják Bucit, ezért úgy határoztak, nyílt levelet írnak az RTL Klubnak, és ha kell, demonstrálnak a kedvencükért. Hamarosan létrehozunk a Facebookon egy csoportot, amelyhez bárki csatlakozhat, aki kiáll Buci mellett. Ha Gundel Takács Gábor műsora nézői nyomásra visszakerülhet a képernyőre, akkor Stohlnak is lehet esélye. Készül a levél, amelyet eljuttatunk a csatornához, ebben azt követeljük, hogy kedvencünk kerüljön vissza a képernyőre. Szerintünk bekerülhetne a reggeli műsorba, vagy akár a ValóVilágba is. Az is kérdéses, hogy Ördög Nóra visszatér-e a következő X-Faktorba, így aztán Buci itt is kaphatna lehetőséget. Nem riadunk vissza a tüntetéstől vagy a botránytól sem, mert azt akarjuk, hogy Stohl Andrást minél előbb tegyék vissza a képernyőre - mondta a sorry! magazinnak az egyik rajongó.
Azonban nem csupán a nézők bizonytalanok, de maga Stohl is, aki a magazinnak elmondta: ő is csak keveset tud arról, milyen esélyei vannak annak, hogy visszatérhessen az RTL Klub képernyőjére.
Jólesik, hogy a nézők szeretnek és kiállnak mellettem, de túl sok biztató dolgot nem tudok mondani. Annyi biztos, hogy a csatorna számít rám és visszavárnak, hiszen erről engem is biztosítottak. Sem konkrét műsorról, sem konkrét időpontról nem tudok beszámolni a visszatérésemmel kapcsolatban. Egy dolog azonban biztos: rajtam nem múlik a dolog - nyilatkozta Stohl András. Egyesek tudni vélik, hogy a csatorna csak arra vár, hogy leteljen a népszerű műsorvezető büntetésének teljes időtartama, hiszen kedvezménnyel szabadult. Állítólag ez egyébként tavasz elején jár le - számol be az Új Ász.

Március 9-án indul az RTL II-n a Szombat esti láz 2013