Szombat esti láz 2013 - Bálint Antónia a Szombat esti láz egyik táncpróbáján lesérült

Bálint Antónia háta a Szombat esti láz egyik táncpróbáján sérült le, és végül egy gyógymasszőr praktikái segítségével sikerült újra formába lendülnie.
Toncsi megint lesérült, most a háta nem bírta a táncpróbákkal járó terhelést. Ezúttal a felkészülést is félbe kellett szakítani és orvoshoz kellett rohanni, ugyanis mozdulni sem bírt a gyötrő fájdalomtól.
– Andris szerencsére egyből tudta, mit kell csinálni, így autóba ültetett és elvitt egy kiváló fizikoterapeutához. Megnézte a hátamat és egyből tudta, mi okozta a bajt. A kínzó görcs az elmúlt hónapok eredménye, illetve a hétvégi wellness és a melegvizes medence sem tett jót az izmoknak – magyarázta a kezdő táncos, aki már hetekkel ezelőtt érezte, valami nincs rendben a hátával, de nem foglalkozott vele. Nagy szerencsém van, hogy ez most jött ki és nem pénteken, az adás előtt egy nappal. Mindenféle kezelést alkalmazott rajtam a gyógymasszőr, ami csodát tett. Kaptam mágneses kezelést, masszázst, sőt le is fagyasztottak egy kamrában, amiből csak a fejem és a kézfejem lógott ki. Két percet kellett bent töltenem, de úgy éreztem, ha azonnal nem vesznek ki, bent is maradok, ugyanis ott mínusz 140 fok uralkodott – mesélte Toncsi, s azt is hozzáfűzte, táncpartnere, Angyal Andris végig mellette volt és fogta a kezét.
Egy kis pihenés után a próbákat azonban már szerdán folytatják, hiszen március 9-én szombaton kezdetét veszi az RTL2-n a Szombat esti láz.