Szombat esti láz 2013 - Dundika és Mészáros Máté estek ki a 2 adásból

A versenyben maradt hét páros ezúttal angolkeringővel, vagy jiveval próbálja elkápráztatni a nézőket.
Dundika, Tóth Gabi, Varga Izabella, Győrfi Pál, Istenes Bence, Szilveszter gazda, Vastag Csaba és profi táncpartnereik az elmúlt két hónapban kitartóan gyakoroltak, hogy ma este a maximumot tudják kihozni magukból. A teljesítményüket először az Esztergályos Cecília, Keleti Andrea, Szirtes Tamás és Tihanyi Ákos alkotta zsűri értékelte, a végeredmény pedig a nézői szavazatokkal összesítve alakul ki.
Ma este Antal Timi és Vastag Tamás adja a talp alá valót a versenyzőknek. A második kört Varga Izabella - Cseh-Szakál Tibor egy vérpezsdítő jive-val nyitotta. Szirtes Tamás bevallotta, Izával álmodott, így nagyon várta, hogy lássa táncolni, de egy pici hiány maradt benne. Esztergályos Cecília vitába szállt ezzel, de ő is azt mondta, múlt héten nagyobb volt az összhang, de azért, mert a szamba egy olyan tánc. A produkciójukért 7, 7, 8 és 6, azaz 28 pontot kaptak.
Következik Dundika és Mészáros Máté izgalmas angolkeringője. Tihanyinak tetszettek a színházi elemek, ettől vált érzékivé szerinte. Keleti szerint ez egy nehéz tánc, a tengelyforgásokat gyönyörűen megoldották, közben könnyedek tudtak maradni. A jutamuk 7, 7, 7, 7, azaz 28 pont.
Harmadikként érkezik a parkettre 
Győrfi Pál - Práger Kitty páros és egy vidám jive-ot adtak elő. Igazi örömtáncot adtak elő. Keleti Andrea: 6, Szirtes Tamás: 7, Esztergályos Cecília: 7, Tihanyi Ákos: 7 pontot adott. A folytatásban Vastag Csaba - Mármarosi Tünde következett. Az X-Faktor győztese és párja egy meghitt angol keringőt varázsolt a parkettre. Mindenki 8 ponttal jutalmazta a keringőt, összesen 32 pontot szereztek.
Tóth Gabi - Markó Róbert következett. Keleti Andrea: 9, Szirtes Tamás: 9, Esztergályos Cecília: 9, Tihanyi Ákos: 9 pontot adott a jive-ra.
Istenes Bence - Südi Iringó lépett a parkettre, hogy előadjon egy színes, lendületes jive-ot. A zsűri 9, 8, 8, 9 pontokat adott.
A 2. kört Medvegy Szilveszter és Molnár Andrea érzéki angol keringője és a zsűri 29 pontja zárta.
A verseny Dundika  - Mészáros Máté páros számára ért véget. A jövő héten csacsacsával vagy tangóval készülnek a versenyzők.
A zsűri pontszámai:
  1. Tóth Gabi - Markó Róbert 36 pont
  2. Istenes Bence - Südi Iringó 34 pont
  3. Vastag Csaba - Mármarosi Tünde 32 pont
  4. Medvegy Szilveszter - Molnár Andrea 29 pont
  5. Varga Izabella - Cseh-Szakál Tibor 28 pont
  6. Dundika  - Mészáros Máté 28 pont
  7. Győrfi Pál - Práger Kitty 27 pont
Szombat esti láz 2-dik adásából Kiesett: Dundika  - Mészáros Máté