Szombat esti láz 2013 - Szilveszter gazda egyetlen asszonyért sem hagyná el a tanyát

Szilveszter gazda hónapokon át próbálkozott a Házasodna a gazda című műsorban megtalálni az igazit, nem sok sikerrel. Ám bízik abban, hogy a Szombat Esti Láz című műsorban való szereplése egy asszonyt is hoz a házhoz. Amikor felkérték a produkcióban való részvételre, nagyon meglepődött.
Kis híján kiesett a kezemből a telefon. Majdnem megkérdeztem, hogy valóban engem akartak-e hívni. De aztán a szerkesztők megnyugtattak, nem azt várják el tőlem, hogy én most profi módon balettozzak vagy keringőzzek, hanem csak annyit, hogy érezzem jól magam és szórakoztassam a közönséget - mesélte a Like magazinnak Szilveszter gazda, akinek Molnár Andrea személyében nagyon türelmes táncpartnere van.
Arra a kérdésre, hogy ha megtalálná az igazit, lehetséges lenne-e, hogy Budapestre házasodjon, Szilveszter gazda a következőket válaszolta:
Ez lehetetlen! Ezt csak az értheti meg, aki járt már vidéken, főleg tanyán, amikor a madárcsicsergés ébreszt, a friss levegőt pedig harapni lehet. Ezt nem cserélném fel semmi pénzért, még egy asszonyért sem!