Szombat esti láz 2013 - Majka nekiesett a zsűrinek Dundika miatt

A zsűrit okolja Dundika kiesése miatt Majka! Az RTL II stúdiójában koncertje miatt a rapper ugyan nem tudott kisfia anyja mellett lenni, de a Facebook-oldalán kifakadt, és nemtetszését fejezte ki, amint kiderült, hogy a Szombat esti láz adásától szerelme és táncospárja, Mészáros Máté vesznek búcsút. Dundikáék már a múlt héten is a közel álltak a kieséshez, hiszen közöttük és az Angyal András, Bálint Antónia páros között dőlt el a verseny. Úgy tűnt azonban, hogy ebből erőt merítettek és a szombati megmérettetésre összeszedték magukat. Angolkeringőjük érezhetően a zsűrinek is jobban tetszett, hiszen jóval több pontot kaptak, mint előzőleg, ez mégis kevés volt a továbbjutáshoz. Majka pedig úgy érezte, lepontozták kedvese produkcióját, aminek hangot is adott közösségi oldalán. A bosszantó ebben, hogy a zsűrinek semmilyen funkciója nincs... Én megértem, ha valaki aranyos meg mackós, ahogy táncol, de ha szakemberként ülök egy zsűriben, akkor azt mondom: „Ez nagyon aranyos volt, imádtam, megzabállak, de azért az látszódott, hogy semmit nem csináltál... 4pont!!" – írta ki egyebek mellett ezeket a sorokat szombat este üzenőfalára Majka, célozva arra, hogy a zsűri többre értékelte Szilveszter gazda produkcióját, de nem a tánctudásának köszönhetően.
Ezt pedig a showműsor zsűritagja, Keleti Andrea sem tagadja, de nem gondolja, hogy emiatt búcsúzott volna Dundika a Szombat esti láztól.
Nagyon fontos a kisugárzás is és értékeljük azt is, hogy ki honnan indult – magyarázta a Blikknek Andi. – Szilveszter gazda esetében nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy soha életében nem találkozott effajta mozgáskultúrával, korábban soha nem tett meg egy tánclépést, nem csinált meg egy forgást, míg Dundikának és Varga Izának ez nem egy teljesen ismeretlen terep. És azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ez nem egy igazi táncverseny, itt a szórakoztatási érték is nagyon sokat számít. Ettől függetlenül nem gondolom, hogy Dundikáék miattunk estek volna ki, hiszen Győrfi Pálékkal szemben az összesítés során nekik három, míg Paliéknak egy pontjuk volt, úgyhogy a végeredményt a nézők szavazták meg. De azt se felejtsük el, hogy ez egy showműsor, ahol sajnos minden héten távoznia kell valakinek – tette hozzá Andi.