Szombat esti láz 2013 - Csobot Adél rajta tartja a szemét Bencén

Csobot Adél egy percre sem vette le a tekintetét Istenes Bencéről a Szombat esti láz felvételén. A fiatalok minden rezdülése arról árulkodik, hogy fülig szerelmesek egymásba.
Sugárzik Csobot Adél arcáról, hogy rajong a párjáért. A tizennyolc éves énekesnő végigszurkolta a Szombat esti lázat – melyben Bence Südi Iringóval táncol –, a műsorszünetekben pedig összebújt a szerelmével.
Sokan azt hinnék, hogy Adél féltékeny Bencére, de az énekesnőt nem zavarja, hogy fiúja kénytelen hozzásimulni tanárához. Adél is táncolt, tudja, mivel jár ez. Muszáj megérintenünk, megfognunk egymást Bencével, máshogy egyszerűen nem működik – magyarázza Iringó, aki sokszor Adélon mutatja meg Bencének a táncmozdulatokat.
A versenytáncos egyébként azt mondja, hogy igen jóban van Adéllal, és szerinte semmi oka féltékenykedni, ám az énekesnő a műsor felvételén egy percre sem tévesztette szem elől Bencét: amint ­ki­alud­tak a piros lámpák az RTL II stúdiójában, a műsorvezetô és Adél csókolták, ölelgették egymást, és addig el sem eresztették egymás kezét, amíg a felvételvezető nem kiabált, hogy: „még egy perc az adásig, mindenki üljön a helyére!” A jelenet az összes adásszünetben megismétlődött, a szerelmesek minden alkalmat megragadtak, hogy egymáshoz bújjanak. Mikor Bence és Iringó a páholyban ült, Adél folyton feléjük sandított, és alig tudta levenni a szemét a fiúról. A lány minden rezdülésre arról árulkodott: Bence az enyém! Nagyon izgultam adás előtt. Itt ült a stúdióban az egész családom, még a Németországban élő édesanyám is eljött, no meg a nagymamámat is kirobbantottuk otthonról, és persze itt volt Adél is, akinek egyébként nagyon tetszett a produkcióm – lihegte Bence, és hozzátette, otthon Adéllal szokta gyakorolni a tánclépéseket. – Forgatom, pörgetem, emelem őt, teszem ide-oda. A tánc remek dolog, nagyon ­össze­ho­zott minket Adéllal. Szombat este ismét Szombat esti láz!