Szombat esti láz 2013 - Első adás Bálint Antónia és Angyal András párosa búcsúzott

Csak egy adás és egy tánc jutott a Bálint Antónia-Angyal András párosnak. A duó a zsűri, és a nézők összetett szavazatai alapján befejezte a szereplését a Szombat esti lázban. Az eredményhirdetés után az egykori szépségkirálynő vigasztalhatatlan volt, és sírva vette tudomásul, hogy ők csak a szambát mutathatták be.
A Szombat esti láz első adásában mindenkinek szambáznia kellett. Az RTL II-es csatorna nézői láthattak kifejezetten jó koreográfiákat, de voltak ’korszakalkotó’ megmozdulások, amelyekre sokáig fogunk emlékezni. Az RTL az X-Faktoros nagyágyúit is bevetette: Muri Enikő és Oláh Gergő énekelte a szamba számokat. Bálint Antóniáéknak nem volt könnyű dolguk, hiszen elsőként léptek parkettre, a zsűrinek még nem volt viszonyítási alapja, így fordulhatott elő, hogy ők kapták a második legkisebb pontszámot. A nézők szavazását Dundika és Mészáros Máté várhatta az utolsó helyről. A zsűritől Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor kapta a legmagasabb pontszámot, nem érdemtelenül. A Barátok közt Nórája hatalmas energiával táncolta végig a szambát egy meglehetősen merész ruhában. Vastag Csaba és Máramarosi Tünde az egyik legjobb produkcióval rukkolt elő, de nem vallott szégyent Istenes Bence és Südi Iringó, valamint Tóth Gabi és Markó Róbert sem.
Az első este két hőse kétségkívül Györfi Pál, és Szilveszter gazda volt. Megjegyeznénk, hogy frappánsan megkoreografálták ennek a két párosnak a szambáját. Elsősorban a humorra és a jó értelemben vett esetlenségre építettek. Práger Kitty és Molnár Andi emberfeletti munkája beérett és egy-egy szerethető szambával mentek tovább. Jövő szombat ismét Szombat esti láz.........