Szombat esti láz 2013 - Negyedszer is apuka lesz Győrfi Pál

Tessék mentők, itt Győrfi Pál beszél – szólt rutinból a telefonba Győrfi Pál (48), akinek több mint húsz év mentőtiszti és szóvivői munka után nehezére esett az átállás, hiszen ezúttal nem mentősként, hanem a Szombat esti láz egyik táncosaként hívogatták.
Táncpartnerével, Práger Kittyvel (27) szombat este nekik kellett búcsúzniuk a show-ból, de nem keseregnek annyira, egyrészt, mert máris felkérésekkel bombázzák őket, másrészt pedig, Palira a jövőben komolyabb feladatok is várnak: a szóvivő ugyanis hamarosan ismét apuka lesz! Immár negyedszer!
– Szeptemberre várjuk a picit a feleségemmel, de egyelőre az ultrahang során még nem mutatta meg teljesen magát, nem tudjuk, milyen nemű – mesélte a Blikknek Győrfi Pál, akinek első házasságából van egy 16 éves nagyfia, a mostani feleségétől pedig egy hároméves fia, valamint egy másféléves kislánya. Győrfi évekkel ezelőtt nem gondolta, hogy nagycsaládos lesz.
– Nem voltam az a családapa típus, azt gondoltam, maximum egy gyerekem lesz, és tessék, már a negyediket várjuk – nevetett Győrfi.
– Azt hiszem a feleségem, Adrienn hozta ezt ki belőlem, ő igazi családanya. Imádja az anyaság minden pillanatát, egyedül is simán megbirkózik a kicsikkel, és tulajdonképpen az ő erejének köszönhető, hogy jutott időm a Szombat esti lázra. Mivel szinte állandóan gyakoroltam, jóval több feladat szakadt a nyakába, ráadásul a terhessége első hónapjaiban járt.
De meg se kottyant neki, hozzá kell tenni, hogy szerencsére nem is gyötörték rosszullétek ez idő alatt. Adrienn tisztában volt azzal, hogy mennyire szükségem van egy kis felfrissülésre, amit a Szombat esti láznak köszönhetően megkaptam. Bár rengeteg elfoglaltsággal járt, mégis valami újban próbálhattam ki magam. Végül persze be kellett látnom, hogy nem sok tehetségem van a versenytánchoz – tette hozzá Győrfi, aki azt is elárulta, alig várja, hogy bővüljön a család.
– Nem is tudom, mit szeretnék jobban, ha újra egy pici fiút kapunk, akkor is nagyon fogok örülni, de ha ránézek a lányomra, Alizra, és belegondolok, hogy még egy kislány érkezne a családba, akkor is boldog lennék – lelkendezett a szóvivő.