Szombat esti láz 2013 - Vastag Csaba pár koncertjét is lemondta

Az X-Faktor nyertese már hónapok óta készül táncpartnerével, Mármarosi Tündével a Szombat esti láz első adására. Bár sok koncertet le kellett mondania a gyakori próbák miatt, egyáltalán nem bánja, hogy elfogadta a csatorna felkérését. Vastag Csaba az [origo]-nak mesélt a próbákról és felkészülésről.
Igyekezett sok energiát és időt szakítani a próbákra, hogy maximális teljesítményt nyújtson partnerével, aki egyébként öccsének, Vastag Tamásnak a barátnője: "Már régóta készülünk az élő adásra és nagy barátságban, ámbár feszített tempóban zajlanak a hat-nyolc órás táncórák. Kimondottan örülök annak, hogy táncolhatok, Tünde szakképzett táncos és kitűnő tanár egy személyben, és illik is hozzám, ami szintén tök jó."
"Nagyon szeretek Csabival táncolni, abszolút pozitívak a tapasztalataim. Az akarás és a céltudatosság olyan tulajdonságai, amik nekem szimpatikusak. Szeretem, hogy alázatos, és mikor a próbán bent vagyunk, akkor tiszteli azt, hogy ez az én szakmám és most itt neki kell tanulnia. Mindig figyel rám és a veszélyesebb pörgetéseknél sem ejt fejre"- tette hozzá táncpartnere.
Ha a próbák során nem sikerül egy-egy mozdulat, akkor annak nem az ügyetlenség, sokkal inkább a féltése az oka, az énekes bátortalanul hajt végre néhány mozdulatot. "A táncban az egymás lábára lépés a legkisebb probléma, mégis ezzel szokott mindenki viccelődni. Ez eddig talán kétszer-háromszor fordult elő, inkább az a jellemző, hogy beletérdelünk véletlenül egymásba vagy a pörgésnél megrándul az izom."
Sok koncertet le kellett mondania, de nem vacillált, mikor felkérte a csatorna. Pár fellépést át tudott csoportosítani, de le is kellett mondania néhányat. Számára jelenleg a műsor a legfontosabb, és örül annak, hogy ilyen időszak jött el az életében. "Nagy és nemes feladat áll előttünk, jó érzés hogy itt lehetek, megpróbálom a legjobban igyekezve kihozni a legjobbat magamból"- tette hozzá.
Ma este kezdődik a Szombat esti láz negyedik évada.