Szombat esti láz 2013 - A szenvedélyes tangó és a pezsgő cha-cha-cha volt a szombat este két főszereplője

 A szenvedélyes tangó és a pezsgő cha-cha-cha volt a szombat este két főszereplője - már ami a táncokat illeti. A párok a héten - a sérülések ellenére - kitettek magukért.
Varga Izabella és Cseh-Szakál TiborMúlt héten nem győzte meg száz százalékosan a zsűrit Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor párosa, a héten viszont a kidolgozott, tökéletesen felépített tangójukkal elvarázsolták az ítészeket és a közönséget is. Amit táncról el lehet mondani pozitívat, azt mind el is mondták rájuk. Varga Izabella pedig a nőiesnél és nőiesebb volt. Le a kalappal!
Tóth Gabi és Markó RóbertAz egész stúdió lélegzetvisszafojtva, lúdbőrözve nézte végig Tóth Gabi és Markó Róbert produkcióját, amelyben Gabi kitáncolta minden fájdalmát. Szenvedélyes táncuk láttán Esztergályos Cecília megjegyezte, csodálkozik, hogy Gabiék még nem alszanak együtt. A produkció vége sírásba fulladt. "Ebben a táncban zártam le azokat a rossz dolgokat, amelyek mostanában történtek velem, és innentől próbálok előre nézni" - mondta Gabi könnyeivel küszködve az őt faggató Lilunak. A Szombat Esti Láz after-műsorában kiderült, hogy Gabi a nézőket is megríkatta. "Tönkreteszel ma engem" - mondta Gabinak.
Vastag Csaba és Mármarosi TündeHuncut cha-cha-chával rukkolt elő Vastag Csaba és táncpartnere, Mármarosi Tünde. Keleti Andrea szerint Csaba ebben a produkcióban volt eddig a leghitelesebb. A zsűri ugyan a negyedik helyre sorolta őket, de az x-faktoros csípőmozgás, amit természetesen Esztergályos Cecília sem mulasztott el megdicsérni, minket is lenyűgözött.
Győrfi Pál és Práger Kitty búcsúzott a harmadik fordulóból.